SAMENWERKINGEN MET ANDERE BEDRIJVEN

GROENEWAS TEXTIELDRUKKERIJ

Groenewas is ook gevestigd in de Vasim en staat voor duurzaamheid in drukwerk. Voor hen heb ik het complete winkelinterieur ontworpen en gemaakt; tafel, kledingrekken, plafondrekken, een grote poort en nog meer. Bekijk dit werk op de pagina’s: Maatwerk en Poorten en hekwerken.

PRIMEROS PRODUKTIES

Lowlands – down the rabbit hole – concert at sea… zij staan op alle grote festivals in Nederland. Voor Primeros produkties heb ik veel aan de foodtrucks gewerkt. Te gek om een eind product waar je hard aan hebt gewerkt, op een festival terrein te zien staan te midden van duizenden mensen. Bekijk dit werk op de pagina: Maatwerk.

ONE FOR THE ROAD CATERING

Bij One for the road catering heb ik een balustrade gemaakt en geplaatst in het kantoor gedeelte van het pand. Verder maak ik veel praktisch te gebruiken producten voor dit bedrijf denk aan machines op wielen, wanden, deuren voor opslag ruimten.

DE STEILE WAND

Opdrachten voor De steile wand zijn altijd interessant. Vaak last minute en nooit recht-toe recht-aan en dwingt vaak tot creatieve oplossingen. Onder andere meegewerkt aan de nieuwe trappen, onderdelen van de trailer, hekwerken, maar ook het aanpassen van een kart zodat deze in de ton kan rijden of een rollenbaan behoren tot de wensen van De steile wand.